Om mig. http://projekt-saseline.dk/om-mig-og-starten-paa-projekt-saseline/?fl_builderOm mig. Käthe Ejlerskov projekt saseline er børn med behov
Om mig.....Käthe´s Univers
 

Hvad er der Om mig?

Jeg hedder Käthe Ejlerskov og er fra 1964 midt i en snestorm.

Snestormen har været ved det meste af mit liv og i mine Projekter er stormene stilnede af..... her er opture og nedture.... her er alt muligt af, hvad et sind kan rumme når der står "personlighedsforstyrrelse" med "hang" til depressioner, angst og en smule OCD Mest når jeg bliver stresset eller har for mange "ting" i kalenderen.... OG så kommer jeg ind imellem ud for at må rydde hele kalenderen for at få RO på... så strikker jeg... for det er her jeg healer igen... Mange mennesker kan være rigtig sjovt, men det kan også være det helt modsatte...

Gigten kan sætte en stopper for strik og sy, og mine tanker kan få mig ud på overdrevet.... (mine bøger hjælper mig her)

Jeg kender først dagen når den er omme.... som alle andre.

NU kan det være der tænkes.... men jeg er egentligt stille og rolig og ret fredsommelig, jeg er elskelig, mest fordomsfri, syngende, højt-grinende, smilende-for-det-meste. Jeg drømmer.... jeg "ser" ting andre ikke "ser"..... taler med mig selv, fordi det blandt andet beroliger mig... jeg er fyldt med "sjov og ballade" og tør godt stå ved mig selv. Jeg tør godt sige når det ikke vil som jeg vil.... 

Gennem min dagbog, som du finder her på siden, vil du opleve alle mine "sider" som jeg altid forsøger at gøre så positive som muligt, ikke bare for dig derude... men også for mig selv....

Jeg ved nemlig af erfaring.... at med positive tanker/følelser.... følger flere rare ting med og HVEM ønsker ikke det.... hihi

Med 3 voksne "unger" og mit 1. barnebarn fra Maj, 2016, må jeg sige at jeg er TAKNEMLIG. Jeg vil ikke undvære noget som helst gennem livet for det er HER jeg blev til Käthe og jeg er HELT som jeg skal være... 1 menneske.... 

Selvom jeg er førtidspenionist og er hæmmet af mange forskellige ting....

Så har jeg valgt at være lykkelig over alt det jeg KAN og så nyde det liv, som er mig tildelt.... Det er her det gør noget godt for mig.... OG følelsen af, at nogen kan bruge MIG.... giver mig mod i livet.

Jeg tror på det bedste i alle....

Jeg ønsker det bedste for alle....

Virkeligheden er altid bedre end de tanker man kan have om den....

Kærligheden er det største

Vær Velkommen på dagbogen

Med kærlighed Käthe

 
 

Sådan gik det hen og blev....

En Augustdag i 2009, i SFOen" på Alsønderrup Skole, Hillerød,

hvor jeg var ansat i skånejob 6 timer om ugen, var jeg igang med oprydning af Tuen,

hvor der blandt andet var dukker til leg.

Tøjet var ærgerligt med huller, masser af velcro så alt andet tøj også var miskriditeret... LYSTEN til at strikke dukketøj var i dette øjeblik lysende klart for mig. 

Om mig... kan man sige, jeg fandt min hylde, uden egentlig at vide det

Jeg måtte tage de materialer jeg skulle bruge og så gik jeg ellers igang...

20 sæt dukketøj til Baby born.

2 dukker og 1 baby lift som jeg selv for 1. gang handlede på nettet.

Under oprydningen fandt jeg en gammel flettet kurv.

Jeg syede sengetøj, dyner og puder samt lagner.

Pakkede alt sammen og leverede det i December 2009.

Børnene var jublende... JEG var JUBLENDE og da dagen var omme var jeg så ked og TOM indeni at jeg ikke anede hvad jeg skulle gøre.

Der gik ca. 3 dage og den sidste nat drømte jeg at jeg bare skulle strikke mere dukketøj og så skulle jeg nok finde ud af hvem der skulle have det... smiler

NU var lykken tilbage og som drømt så gjort.

Det er blevet til mange, mange sæt dukketøj siden. Det er her jeg LEVER, DRØMMER og finder fred med mig selv. Det er HER jeg dur til noget og det er her jeg er god til at være.

Projekt Saseline er opkaldt efter min hund, Saseline. Saseline fylder mig med så meget glæde og kærlighed og hvad skulle jeg ellers kalde mit PROJEKT... hvad var mest nærliggende.... når det nu skulle være Om mig....

        Projekt Saseline

 

     Har ganske enkelt reddet mig!