Englekort og oplæg

Hvem er jeg?

 

Jeg smiler så meget i solskin og jeg græder så voldsomt i regnvejr

Jeg glædes over alt og græder over ingenting

Jeg elsker så dybt og jeg fornægter ingen

Jeg vil trave gennem Verden og smile til hele Jorden

Jeg vil bringe fred til Verden hvis jeg kunne

Men spørger du mig hvem jeg er??

 

Så ved jeg det ikke selv….

Jeg ved kun jeg hedder Käthe

 

 

 

 

November 2017

Og færdig med min Engleuddannelse.

 

Jeg har valgt at tage de betalte oplæg ned.

Jeg har valgt det, fordi vi alle har vores frie vilje og fordi jeg nu ser at min opgave er at guide mennesker ind i dem selv... for vi har hver især vores eget svar...

Der er ikke noget vi ikke gør godt nok... vi gør det vi gør godt nok.... 

Alle kan lære at finde deres eget svar og at jeg fortæller at "himlen er blå".. ja det ved alle jo.....

Glæden må være at finde ind i sig selv, handle udfra ren kærlighed og vide at i denne konstallation er vi også healende, ikke bare for os selv men også for de mennesker vi er blandt...

 

Lad os vise det bedste vi har... vores kærlighed.... uanset

SÅ denne side vil nu kun være en side hvor jeg indimellem trækker et kort til alles bedste. Man kan tænke over det/dem... man kan spørge ind til dem her på min mail også...

 

 

Alle er Elsket uanset.... 

Med kærlighed

Käthe  

 

 

Englekort d. 25. Juni, 2018

IMG_0673

 

Når vi som mennesker bevæger os i vores hverdage kan det nogle gange føles som om at alting bare fortsætter i en lang køre og at vi til sidst ikke helt føler os selv mere. Vi kommer væk fra vores sjæls inderste kalden, lyst og betydning og derved glemmer vi at se alt det smukke omkring os.

Brug tid på at være alene og i rolige omgivelser. Naturen er det smukkeste sted til disse tanker og den vil straks løfte dig op i energi.

Brug din vejrtrækning, helt ned i maven og lad den komme ud med lyd på... gentag 3 til 4 gange... og mærk hvordan din vejrtrækning løsner op for dine lukkede gemmer inde i dit inderste barn, din sjæl, din visdomsklare og skinnende kærlighed til dig selv og alt andet på Jorden, Universet og længere endnu....

Tænk på alle de dejlige ting du har, på alt det du kan og alt det du formår. Tænk på alle de dejlige oplevelser der fik dig til at smile, griner eller blive rørt over....

Tænk på dem du elsker, holder af, og vil gå gennem ild og vand for....

Sig TAK

Tak for alt det du har og alt det du kan... mærk hvordan din energi løfter dig endnu mere og husk så denne energi. Tag den med dig... og du vil opleve at din dag vil være mere lys og forandret. Dit humør vil have en mærkbar forandring og du vil have mere overskud og lyst.

At være Taknemlig er det første der skal til for at forandre din dag og ikke bare DIN dag men alle omkring dig vil kunne mærke dit løft og det vil sprede sig som ringe i vandet.

Sig TAK...

 

Med Kærlighed fra Englene

Käthe