Englekort og oplæg

Ønsker du et Englekort og oplæg for hvor du er, lige nu og her, i dit liv. Du kan også stille et spørgsmål om en bestemt situation.

 Skriv en mail til mig om hvad du ønsker svar på.

Pris  200,00 kr.

Aldrig om sygdom, død, børn og andre mennesker.

Alle andre oplysninger finder du nederst på denne side.

 

Mail: projekt.saseline@gmail.com

Mobilepay: 42309719                            

(mærk betaling med "Oplæg" og navn)

Alle er Elsket uanset.... 

Med kærlighed

Käthe  

 

 

Idag d. 13. Oktober 2017.

Englekort og oplæg 

Englekort og oplæg

Det blev til 3 kort der denne gange ville til.... smiler

  1. kort: Environmental Awareness
  2. kort: Higher Consciousness
  3. kort: Raising Your Standards

 

Ved kort 1, Siger Englene at i ethvert LIV findes der sider, situationer, ting og oplevelser der ikke længere tjener nogen, men som holder jer faste i mønstre.

Englene beder os derfor se på disse sider og tage stilling til dem... Spørg jer selv om jeres oplevelse er SAND og om den stadig er SAND...

Jeres liv gjort af alle de ting I har prøvet og været igennem og netop dette kan gøre at I siger nej tak til ting fordi I HUSKER, hvad der skete sidst og ved hvilken indvirkning det fik på jeres fremtidige liv indtil nu...

Men er det SANDT?

I skal ikke bruge alt dette mere for I har lært af erfaring og derfor behøver I ikke længere huske på alle disse ting mere....

Jeres energi kan få meget mere plads at udfolde sig på ved en "oprydning".

FOR, når pladsen er optaget er der lukket for tilgang....

Råd fra Käthe: Ved denne slags oprydning, selvom man ikke syntes man har noget rod indeni... kan man en formiddag, i fred og ro, hvor man ikke bliver forstyrret, ligge sig på et tæppe på gulvet eller ligge sig i sin seng. Lig dig på ryggen og tag tæppe på hvis du nemt kommer til at fryse. Du skal vælge at ligge behageligt.

Hav sat meditations musik på din mobil, som du kan finde på YouTube hvor du søger Meditations musik.

Lig og lyt. Gør ingenting andet... og her vil du kunne opleve følerserne. Du kan ligge og bare nyde musikken, du kan komme til at le lidt, du kan komme til at mærke vrede og du kan komme til at mærke ked af det hed og sorg.... OG du kan falde i søvn... smiler

Du skal ikke tænke på, hvor alle disse følelser kommer fra og i hvilke forbindelser du føler disse ting... bare FØL dem, vær i dem... græd hvis du mærker gråd, le hvis du mærke glæden, skæld ud hvis du mærker vrede og sorg... bare brug lyde der falder dig lige til.... (derfor er det rart at være alene) (man har svært ved at være helt tro mod sig selv hvis der er andre i de her situationer)

Bliv liggende til du føler du er klar til det næste i din dag.

 

Ved kort 2, siger Englene at efter en god gang oprydning er der skabt plads til nye sager. Sager som I nu vil vide, skal være af de gode sager. Hvem ønsker andet?

At tage stilling til det gode for en selv, er det samme som at vide hvem I selv er. At turde føle det I rummer og tage ansvar og formidle det ind og ud igen af jeres sjæls energi, er vejen til jeres højeste Gode. At vælge det bedste bringer det bedste. 

Gode tanker formerer sig til flere gode tanker og med gode tanker får I et liv med endnu mere Godt. Ved tanker kan I løfte Jer selv og derved løfte jeres livs anskuelse.

I kan nu bruge følelsen i jeres krop. Den vil fortælle, hjælpe jer med at tage stilling og give jer accept for hvor I er nu, så I videre frem har alle muligheder foran jer og giver jer bevidstheden om DIG.

Ved kort 3, siger Englene at enhver bevidstgørelse af jer selv bringer større fredsfølelse og større barmhjertighed for alt andet levende fordi I selv har set jer.

Englene beder Jer tage jeres ben og træde Stærkt, Stødt og Bevidst, FREM.

Her er DU. Her kommer DU. DU er DIG.

I er i Universet, I er en del af Universet og I er skabt til at kunne ændre jeres liv. Rejs jer kun.

Med kærlighed fra Englene til jer 

 

 

 

Englekort og oplæg, sådan gør du

Human Angel in Traning, er jeg på her i Hillerød.

Ved mine Englekort og oplæg får jeg meddelelser fra Englene.

Jeg laver oplæg efter dit spørgsmål.

KUN præcis det du har brug for at vide NU for at komme videre eller forstå HVORFOR du lige er her.... IKKE nødvendigvis resultatet, for det har du din egen frie vilje til at træffe beslutninger om.

Et Englekort og oplæg kan blive på få eller flere kort, alt efter hvad Englene har af budskaber til dig.

Ved ethvert Englekort og oplæg skal jeg bruge dit fulde navn.

Hvis du skulle få lyst til et HER & NU, kan du sende mig en mail.

Jeg vil så lave et oplæg med lydfil, samt sende billede til dig af dine kort så du kan sammenholde det med hinanden. Lyt til din lydfil når du har ro på og gerne flere gange... gerne med lidt dage mellem. Din underbevidsthed vil arbejde på at hjælpe dig videre på den måde du kan det på.

Et kortoplæg vil koste 200 kr. og alle pengene går til Projekt Saseline.

Der laves kun oplæg til betalte kunder og vi skal være enige om at "de beskeder der kommer, ikke har noget med mig at gøre" jeg er KUNformidler for Englene.

Denne side vil med tiden også have et enkelt oplæg af et kort i ny og næ med små beskeder fra Englene til mine læsere på dette Projekt.

HUSK... at jeg ikke lige med det samme, altid, kan ligge et kortoplæg. Det bliver når jeg har tid og jeg skal nok gøre alt jeg kan.... smiler

Aldrig i weekender, ferier og/eller helligdage.

Alt dette er energiarbejde.... jeg er vild med det... og jeg ser det som en hjælp til mennesker der ønsker beskeder for hvad de kan gøre.

Med kærlighed herfra Englene til dig.

Käthe