Englekort og oplæg

Hvem er jeg?

 

Jeg smiler så meget i solskin og jeg græder så voldsomt i regnvejr

Jeg glædes over alt og græder over ingenting

Jeg elsker så dybt og jeg fornægter ingen

Jeg vil trave gennem Verden og smile til hele Jorden

Jeg vil bringe fred til Verden hvis jeg kunne

Men spørger du mig hvem jeg er??

 

Så ved jeg det ikke selv….

Jeg ved kun jeg hedder Käthe

 

 

 

 

November 2017

Og færdig med min Engleuddannelse.

 

Jeg har valgt at tage de betalte oplæg ned.

Jeg har valgt det, fordi vi alle har vores frie vilje og fordi jeg nu ser at min opgave er at guide mennesker ind i dem selv... for vi har hver især vores eget svar...

Der er ikke noget vi ikke gør godt nok... vi gør det vi gør godt nok.... 

Alle kan lære at finde deres eget svar og at jeg fortæller at "himlen er blå".. ja det ved alle jo.....

Glæden må være at finde ind i sig selv, handle udfra ren kærlighed og vide at i denne konstallation er vi også healende, ikke bare for os selv men også for de mennesker vi er blandt...

 

Lad os vise det bedste vi har... vores kærlighed.... uanset

SÅ denne side vil nu kun være en side hvor jeg indimellem trækker et kort til alles bedste. Man kan tænke over det/dem... man kan spørge ind til dem her på min mail også...

 

 

Alle er Elsket uanset.... 

Med kærlighed

Käthe  

 

 

Englekort d. 6. Apr, 2018

 

IMG_0610

Kort trukket hertil morgen.

1.kort:  Sammenhængen mellem det at gå ind i sig selv og skabe nye måder at forbinde sig selv på til denne verden på Jorden, og det at udvikle sig, er uløseligt sat sammen.

Der findes kun udvikling mens vi finder nye måder at leve på, nye måder at reagere på og nye måder at tænke på og nye måder at se ting på.

2. Kort:   Vi kan det bedst når vi ved hvem vi selv er. Hvad vi selv føler og hvad vi tænker om os selv. Når vi ved alt dette og samtidig kan proklamere vores egen holdning til livet og andre på Jorden. Når vi tør stå stille og modtage uden at have brug for at retfærdiggøre alting, så har vi rejst os til noget bedre.

3. Kort:   Lige så snart vi kan stå stille og hvile i os selv vil vi opleve den fred der medfølger alt dette. At vi ikke længere behøver være som de andre, vi kan være os selv og vi kan elske os selv for det. Dette bringer din frihed til at være.

4. Kort:   Ført HER vil vi opleve at vi udvikler os, hele tiden vil have nye muligheder der inspirere os til at ville det bedste for denne Jord og alt hvad der ER. Det er først HER vi bevæger os i den rigtige retning for vores fælles fremtid her på Jorden.

 

Med Kærlighed fra Englene

Käthe